Leren en groeien als team

Let the music play!

Frontlijn Coaching en Advies gelooft in de muziek die in ieder mens en team zit. Het is de kunst om deze muziek optimaal te laten horen. Met elkaar regie en verantwoordelijkheid nemen en daarmee vicieuze cirkels doorbreken.

Een investering in tijd en aandacht resulteert altijd in een win-win voor de medewerkers en het team. Wanneer medewerkers happy zijn en goed in hun vel zitten is er minder (mentaal) verzuim, meer werkgeluk en presteren mensen beter!

LET THE MUSIC PLAY!

Intrinsieke drive

De teamleden spelen allemaal de drijfverentest met een persoonlijk drijfverenprofiel als resultaat. Deze dominante drijfveren worden ingezet bij de ontwikkeling en groei van het team/afdeling.

Drijfveren staan aan de basis van ons zijn. Ze vertellen ons wat we het liefste willen, waar we gelukkig van worden en waar we behoefte aan hebben. Drijfveren geven ons energie en we geven er graag energie aan om ze te vervullen.

De programma’s zijn maatwerk en worden afgestemd op de behoefte die er op dat moment binnen een team/afdeling/organisatie is.

Lees meer