Persoonlijke & Professionele ontwikkeling

" If you change Nothing, Nothing will change."

Er kunnen heel veel redenen zijn waarom jij op zoek bent naar een coach of groepsprogramma en er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten en maten coaches/begeleiders te vinden. Wat mij betreft is een belangrijke randvoorwaarde voor een goed coachtraject, training of groepsprogramma dat wij samen een klik hebben en jij je prettig en veilig voelt.

1-op-1 coaching doe ik zoveel mogelijk lekker wandelend buiten in de natuur. Naast dat dit een effectieve manier is, is het ook nog eens ontspannend en is de natuur simpelweg het beste medicijn voor lichaam en geest.

Voor mijn workshops en groepsprogramma’s maak ik gebruik van fijne, sfeervolle locaties waar je je snel op je gemak voelt. Ik creëer een veilige plek om met elkaar te delen, leren en ontwikkelen.

Ik help je jouw antwoorden te vinden en ik ben een kritische en waar nodig confronterende spiegel en sparringpartner. Het resultaat is dat jij jouw gewenste verandering/ontwikkeling realiseert.