Missie & Motivatie

Wat drijft mij?

Met het starten van mijn bedrijf Frontlijn Coaching &Advies vallen al mijn verzamelde puzzelstukjes in elkaar. Mijn bijna 20 jaar persoonlijke politie-ervaring, mijn passie om anderen te begeleiden en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei, mijn eigen leiderschapsontwikkeling en de bijbehorende dilemma’s, mijn brede kennis van mentale, sociaal-emotionele, morele en fysieke vitaliteit, mijn persoonlijke levenslessen … het komt allemaal samen. Ik kan daar alleen maar ontzettend blij en trots van worden.

Ik vind het echt super gaaf en fijn dat ik mijn kennis en ervaring kan delen, want ik gun iedereen een vitaal en gelukkig leven. En ik ben ervan overtuigd dat we met zijn allen een verandering teweeg kunnen brengen. Een verandering naar een tijd waar simpel geluk weer gewoon is. Een verandering die wat mij betreft echt heel hard nodig is en waar ik dan ook met heel veel liefde mijn bijdrage aan lever.

Ben jij ook van mening dat:

 • Het echt anders moet en anders kan.
 • De hectische tijd waarin je leeft te veel van je vraagt en het niet raar is dat er zoveel mensen uitvallen of dreigen uit te vallen.
 • Alles begint bij goed voor jezelf te zorgen.
 • Het gaat om een gezonde geest in een gezond lichaam.
 • Je veel meer preventief zou moeten werken aan je gezondheid en daarmee aan je geluk.
 • Het eigenlijk raar is dat je overal geld en tijd voor over hebt, behalve voor echte zorg en liefde voor jezelf.
 • Je in een tijd leeft dat voor elk kwaaltje wel een pilletje is en je niet eens nadenkt of dat wel echt de oplossing is van jouw probleem. Je kiest eigenlijk gewoon onbewust de makkelijkste weg.
 • Dat werken aan optimale vitaliteit vraagt om een integrale benadering, kijken naar zowel het mentale, fysieke en sociaal-emotionele vlak.
 • Wanneer jij je vitaal en gelukkig voelt, je veel creatiever en pro-actiever bent, je betere prestaties levert en veel minder snel ziek bent?
 • Je vicieuze cirkels moet doorbreken om aan de voorkant van het probleem te komen.
 • Je vitale medewerkers niet los kunt zien van een vitaal team, vitaal leiderschap en andersom.
 • Een zieke werkomgeving een belangrijke factor is voor (mentaal) verzuim.
 • Autonomie, plezier, je werk belangrijk vinden, uitdaging en positieve werkrelaties zijn factoren die bijdragen aan werkgeluk.
 • Je als team moet blijven ontwikkelen en groeien om toekomstbestendig te blijven.
 • Je uiteindelijk altijd een keuze hebt.

 

Missie

Het is mijn persoonlijke missie om teams en individuen op een praktische en concrete manier te inspireren, coachen en versterken om zelf verantwoordelijkheid te nemen om vitaal en gelukkig te leven en te werken.

Het is mijn missie om teams en individuen te leren om zelfstandig disbalans te herkennen en daar acties op te ondernemen, waardoor zij vroegtijdig kunnen bijsturen en daarmee preventief werken aan geluk en gezondheid.

Ik doe dit door individuen, teams en leiders inzicht te bieden in hun huidige vitaliteit, pro-activiteit en balans. Ik creëer bewustwording, deel mijn kennis, bied praktische ondersteuning en zet de eigen motor aan bij zowel teams als individuen, zodat zij tijdens en na mijn interventies vanuit eigen regie (verder) kunnen bouwen aan optimale vitaliteit.

 

contact

Ik denk graag met je mee.