Missie & Motivatie

Wat drijft mij?

Mijn bijna 20 jaar persoonlijke politie-ervaring, mijn passie om anderen te begeleiden en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei, mijn eigen leiderschapsontwikkeling en de bijbehorende dilemma’s, mijn brede kennis van mentale, sociaal-emotionele, morele en fysieke vitaliteit, mijn persoonlijke levenslessen … het komt allemaal samen. Ik word daar alleen maar ontzettend blij en trots van.

Ik vind het echt super gaaf en fijn dat ik mijn kennis en ervaring kan delen, want ik gun het iedereen om lekker in je vel te zitten, trots en gedreven je werk te doen en een goeie balans te hebben tussen werk en privé. Maar ik weet ook dat dit niet altijd vanzelfsprekend is en heel ver weg kan lijken.

Ben jij ook van mening dat:

 • Het echt anders moet en anders kan.
 • De hectische tijd waarin je leeft te veel van je vraagt en het niet raar is dat er zoveel mensen uitvallen of dreigen uit te vallen.
 • Alles begint bij goed voor jezelf te zorgen.
 • Het gaat om een gezonde geest in een gezond lichaam.
 • Je veel meer preventief zou moeten werken aan je gezondheid en daarmee aan je geluk.
 • Het eigenlijk raar is dat je overal tijd voor over hebt, behalve voor echte zorg voor jezelf.
 • Je in een tijd leeft dat voor elk kwaaltje wel een pilletje is en je niet eens nadenkt of dat wel echt de oplossing is van jouw probleem. Je kiest eigenlijk gewoon onbewust de makkelijkste weg.
 • Dat werken aan optimale vitaliteit vraagt om een integrale benadering, kijken naar zowel het mentale, fysieke en sociaal-emotionele vlak.
 • Wanneer jij je vitaal en gelukkig voelt, je veel creatiever en pro-actiever bent, je betere prestaties levert en veel minder snel ziek bent?
 • Je vicieuze cirkels moet doorbreken om aan de voorkant van het probleem te komen.
 • Een zieke werkomgeving een belangrijke factor is voor (mentaal) verzuim.
 • Autonomie, plezier, veiligheid, je werk belangrijk vinden, uitdaging en positieve werkrelaties belangrijke factoren zijn die bijdragen aan werkgeluk.
 • Je als team moet blijven ontwikkelen en groeien om toekomstbestendig te blijven.
 • Je uiteindelijk altijd een keuze hebt.

 

Missie

Het is mijn persoonlijke missie om professionals en teams die werken in de frontlijn van onze samenleving op een praktische en concrete manier te inspireren, coachen en versterken om zelf verantwoordelijkheid en (weer) regie te nemen.

Het is mijn missie om professionals en teams te leren om beter voor zichzelf te zorgen, disbalans te herkennen en daar acties op te ondernemen, waardoor zij vroegtijdig kunnen bijsturen en daarmee preventief werken aan geluk, gezondheid & werkplezier.

Ik doe dit door professionals, teams en leiders inzicht te bieden in hun huidige vitaliteit en intrinsieke drijfveren. Ik creëer bewustwording, deel mijn kennis, bied praktische ondersteuning en zet de eigen motor aan bij zowel teams als individuen, zodat zij tijdens en na mijn interventies vanuit eigen regie (verder) kunnen bouwen aan optimale vitaliteit.

 

contact

Ik denk graag met je mee.