Persoonlijk Leiderschap

Vooruitkomen door stil te staan

Wat is jouw eigen-wijs-heid?

Een vraag waar we vaak onvoldoende bij stilstaan. Een vraag die juist in deze complexe, onrustige en onzekere tijd van cruciaal belang is. Verbinding maken met jouw Eigen-wijs-heid vraagt om zelf-zorg, zelf-bewustzijn en zelf-leiderschap.

Jezelf ontwikkelen op het gebied van Eigen-wijs-heid helpt jou als professional en als mens dicht bij jezelf te blijven, jouw unieke potentieel in te zetten en tegelijk stevig te staan.

  • 1-daagse -> Vooruitkomen door stil te staan.
  • Workshop -> Laat je in 2023 inspireren door je eigen-wijs-heid.
  • Programma (5 maanden) -> Persoonlijk Leiderschap vanuit jouw eigen-wijs-heid

Inspirerende 1-daagse

VOORUITKOMEN DOOR STIL TE STAAN

We laten ons veel te vaak leiden door buitenaf. Door datgene wat de ‘ander’ van ons vraagt en/of datgene wat de norm lijkt te zijn in de maatschappij, binnen jouw team/organisatie etc. Met als resultaat dat we ons unieke potentieel niet benutten en we ons afvragen;

Is dit het dan?

Die sneltrein raast maar door. Natuurlijk weten we ergens diep van binnen ook wel dat dit toch niet de bedoeling kan zijn. ‘Is dit het dan?’ is een hele terechte vraag. Maar zoeffff, door gaat die trein. Weer door met alles te blijven doen zoals we deden.

Nee, op die manier zul je deze vraag niet beantwoorden en verandert er inderdaad helemaal niets. Als jij het gevoel hebt dat je dingen anders wilt gaan doen dan zul je echt zelfuit die sneltrein moeten stappen.

Tijd maken voor jezelf. Inchecken bij jezelf.Juist dat ‘zelf’ is cruciaal en gelijktijdig ook datgene watwe als eerste vergeten.

Deze 1-daagse helpt jou de vicieuze cirkel te doorbreken. Samen maken we een inspirerende en ontspannen tussenstop en staan we stil bij jouw-zelf, bij de “IK”. Wie ben IK? 

Echt vooruitkomen doe je door bewust stil te staan. 

Denk jij dus regelmatig…Is dit het dan?

Het antwoord…Nee dit is het niet! Deze vraag aan jezelf betekent dat je wordt uitgenodigd voor een volgende fase een volgende stap in je leven.

Wie wil IK zijn?

Lees meer

Workshop - Laat je in 2023 inspireren door jouw eigen-wijs-heid

Ontdek en ervaar tijdens deze inspiratieworkshop hoe je jouw eigen-wijs-heid kunt benutten.

Het helpt je;

  • naar binnen te keren
  • de rust in jezelf te vinden
  • te luisteren naar jouw persoonlijke behoefte
  • jouw innerlijke vuurtje weer aan te wakkeren
  • jouw vicieuze cirkel te doorbreken
  • jouw intentie voor 2023 tot leven te brengen

Meld je direct aan via het contactformulier onderaan⬇  deze pagina!   

 

Lees meer

Coachprogramma - Persoonlijk Leiderschap vanuit jouw eigen-wijs-heid

Een uniek & inspirerend coachprogramma (5 maanden)

‘Persoonlijk Leiderschap vanuit jouw eigen-wijs-heid’.

Persoonlijk Leiderschap gaat over het pro-actief leidinggeven aan je eigen leven. Je laten leiden door jezelf, door jouw essentie. En dus niet, zoals je dat nu voornamelijk doet, door datgene wat de ‘buitenwereld’ verwacht. Door datgene wat de norm lijkt te zijn in de samenleving. Door de (beperkende) normen/waarden/overtuigingen e.d. die je van vroeger uit hebt meegekregen. En ga zo maar door. Meestal niet eens bewust. We zijn het simpelweg zo gewend.

En dat is ontzettend zonde. Er zit zoveel meer in jou. Zeker als jij je weleens afvraagt …. Is dit het dan? Is dit waarvoor ik hier op deze aardbol ben neergezet? Wat wil ik nou eigenlijk bijdragen?

Als je jezelf deze of soortgelijke vraag dus weleens stelt, dan is het in ieder geval de hoogste tijd om te gaan onderzoeken/ontdekken waarvoor je hier dan wel bent. De muziek die in jou zit moet er uit. Dat is namelijk waarvoor je hier bent. Dat is je roeping.

 

Lees meer

Ik wil er graag bij zijn!

Graag bij het onderwerp de datum dat je wilt deelnemen even vermelden.