Coachprogramma

Persoonlijk leiderschap vanuit jouw eigen-wijs-heid

Een uniek & inspirerend coachprogramma (8 maanden)

‘Persoonlijk Leiderschap vanuit jouw eigen-wijs-heid’.

Persoonlijk Leiderschap gaat over het pro-actief leidinggeven aan je eigen leven. Je laten leiden door jezelf, door jouw essentie. En dus niet, zoals je dat nu voornamelijk doet, door datgene wat de ‘buitenwereld’ verwacht. Door datgene wat de norm lijkt te zijn in de samenleving. Door de (beperkende) normen/waarden/overtuigingen e.d. die je van vroeger uit hebt meegekregen. En ga zo maar door. Meestal niet eens bewust. We zijn het simpelweg zo gewend.

En dat is ontzettend zonde. Er zit zoveel meer in jou. Zeker als jij je weleens afvraagt …. Is dit het dan? Is dit waarvoor ik hier op deze aardbol ben neergezet? Wat wil ik nou eigenlijk bijdragen?

Als je jezelf deze of soortgelijke vraag dus weleens stelt, dan is het in ieder geval de hoogste tijd om te gaan onderzoeken/ontdekken waarvoor je hier dan wel bent. De muziek die in jou zit moet er uit. Dat is namelijk waarvoor je hier bent. Dat is je roeping.

Jouw persoonlijke en unieke kompas

Een belangrijk rode draad door het 5 maanden Programma betreft Liefde. Liefde voor jezelf, de ander en de wereld om je heen. Als we alles afpellen tot de kern, dan laten wij ons in ons leven voornamelijk leiden door angst (in welke vorm dan ook). Angst is alleen helaas een hele slechte raadgever. Deze raadgever is wel heel bepalend voor hoe jij op dit moment leiding geeft aan je leven, zowel werk als privé.

En daarom gaan we gedurende het programma dieper in op het ont-wikkelen van jouw persoonlijke en unieke kompas. We maken samen een reis van Wie ben IK … naar …. Wie wil IK zijn … en.. Wie kies IK te zijn.

Samen bouwen we aan een stevig fundament om vol vertrouwen jouw unieke levenspad te bewandelen.

 

Lees meer

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan direct aan!

En eerst even kennismaken is ook helemaal prima. Laat het me weten!