Persoonlijk Leiderschap

Inspirerende 1-daagse

VOORUITKOMEN DOOR STIL TE STAAN

We laten ons veel te vaak leiden door buitenaf. Door datgene wat de ‘ander’ van ons vraagt en/of datgene wat de norm lijkt te zijn in de maatschappij, binnen jouw team/organisatie etc. Met als resultaat dat we ons unieke potentieel niet benutten en we ons afvragen;

Is dit het dan?

Die sneltrein raast maar door. Natuurlijk weten we ergens diep van binnen ook wel dat dit toch niet de bedoeling kan zijn. ‘Is dit het dan?’ is een hele terechte vraag. Maar zoeffff, door gaat die trein. Weer door met alles te blijven doen zoals we deden.

Nee, op die manier zul je deze vraag niet kunnen beantwoorden en verandert er inderdaad helemaal niets. Als jij het gevoel hebt dat je dingen anders wilt gaan doen dan zul je echt zelf uit die sneltrein moeten stappen.

Tijd maken voor jezelf. Inchecken bij jezelf. Juist dat ‘zelf’ is cruciaal en gelijktijdig ook datgene wat we als eerste vergeten.

 

Vooruitkomen door stil te staan

Deze 1-daagse helpt jou de vicieuze cirkel te doorbreken. Samen maken we een inspirerende en ontspannen tussenstop en staan we stil bij jouw-zelf, bij de “IK”. Wie ben IK? 

Echt vooruitkomen doe je door bewust stil te staan. 

Denk jij dus regelmatig…Is dit het dan?

Het antwoord…Nee dit is het niet! Deze vraag aan jezelf betekent dat je wordt uitgenodigd voor een volgende fase een volgende stap in je leven.

Wie wil IK zijn?

Lees meer