Werken in de frontlijn

De liefde voor het mooiste vak

In de frontlijn van de samenleving werken professionals en teams die met veel passie en overtuiging hun werk uitvoeren. Het helpen, de actie, de afwisseling, de spanning en betekenisvol kunnen zijn in de samenleving, voedt deze liefde voor het vak en maakt het voor veel professionals het mooiste beroep van de wereld.

De laatste jaren ervaren deze professionals echter ook veel onvrede en stress. Er moet steeds meer met minder worden gedaan. De werkdruk is hoog en alles wat zij doen is zichtbaar en ligt onder een vergrootglas. Dit glazenhuiseffect wordt versterkt door de sociale media en de nieuwsmedia. En professionals ervaren vaak niet de waardering en erkenning die zij wel verdienen en nodig hebben.

Trots & Gedreven

Hoe ga je als team en als individuele medewerker om met deze veranderingen en deze onrustige tijd? Hoe blijf je dicht bij jezelf en bij je eigen identiteit? En hoe kun je als MT erop sturen om de energie, het werkplezier en de liefde voor het vak te behouden in deze kwetsbare tijd en omgeving.

Om deze vraagstukken te beantwoorden en samen vicieuze cirkels te doorbreken heb ik een aantal workshops en trainingen in mijn dienstaanbod.

Met trots en gedrevenheid je werk doen om een cruciale bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving. Dat is waar het om draait.

 

Ik wil graag een gratis strategiegesprek