Ik maak het verschil

Dus ik begin bij mezelf

Professionals die werken in de frontlijn van e samenleving zijn vaak ontzettend goed in het zorgen voor de ander, altijd een stap vooruit waar de rest een stap achteruit doet, er altijd zijn voor de ander en voor collega’s.

Dit is een super mooie en belangrijke kwaliteit. Maar eigenlijk nog belangrijker is het beter zorgen voor jezelf, want dat is nou net waar je als professional niet zo goed in bent. Jezelf op de eerste plek zetten voelt heel onnatuurlijk. Maar als je lekker in je vel wil zitten en met trots en plezier je cruciale werk wil kunnen doen, dan is het wel echt noodzakelijk.

 

Pak de regie

Tijdens de workshop krijg je als professional een helder beeld van jouw persoonlijke vitaliteit, belangrijkste waarden, kwaliteiten en jouw persoonlijke behoeften.

Vitaliteit betekent levendigheid en levenskracht. Veerkrachtig en creatief kunnen omgaan met invloeden van buitenaf. Hoe meer jij echt jezelf bent en kunt zijn, hoe beter je voor jezelf kunt zorgen. Je kernwaarden helpen je jouw richting te bepalen.

De workshop biedt inzicht in jouw totale plaatje en de huidige balans daarin. Dat betekent fysiek, mentaal, moreel, sociaal-emotioneel. Maar ook heel belangrijk hierin zijn zingeving en eigen regie/pro-activiteit.

Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is en welke koers je wil varen. De gewenste veranderingen vertalen we naar een actieplan en natuurlijk borging voor daadwerkelijk resultaat.

Duur: 2 dagdelen